Ditelle laitehoidot

Käytämme hoidoissamme kotimaisia Ditelle-laitteita, joille on myönnetty Avainlippu-merkki.

TURVALLINEN JA HYVÄT HOITOTULOKSET

Ditelle-laitteille on erityisen tärkeää turvallisuus ja hoitojen tehokkuus.

Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset. Lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja ja voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Ditellen laitteet suunnittelee ja valmistaa varsinaissuomalainen perheyritys Diter Oy.

Yritys valmistaa hoitolaitteita myös fysioterapian tarpeisiin. Diter-laitteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja laadustaan.

Kasvohoidot

Ultraääni

Laajentaa verisuonia, jolloin verenkierto paranee, kasvattaa solukalvojen läpäisykykyä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa, hillitsee tulehdusta mm- couperosa ja acne ihossa sekä vähentää lihasjännitystä.

Kasvohoidoissa käytettävän ultraäänen taajuus on 3 MHz.

Kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Interferenssi- ja stimulaatiovirta

Interferenssivirta hoidolla aktivoidaan lihaskudosta ja se sopii loistavasti iholle joka on veltto ja ryppyinen. Lisäksi sillä saadaan loistavia tuloksia couperosa ihonhoidossa, jossa interferenssivirta hoito hillitsee tulehdusta voimakkaasti. Vilkastuttaa verenkiertoa, rauhoittaa ja rentouttaa, parantaa imuneste- ja verenkiertoa sekä soluaineenvaihduntaa

Stimulaatiovirta hoidossa saadaan aikaan konkreettinen lihassupistus. Hoidossa voidaan harjoittaa lihaksia kasvojen tai vartalon alueella, joita normaalisti on hankala harjoittaa. Kasvojen alueella kasvonpiirteet kohoavat säännöllisen hoidon tuloksena

Kasvohoidoissa, mikäli iho on heikko ja veltostunut tai verenkierto ja aineenvaihdunta on huono, olisi hyvä aloittaa interferenssivirtahoidolla ja myöhemmin siirtyä stimulaatiovirta hoitoon maksimoidaksemme hoitotulos.

Kaikille ihotyypeille, veltto, ryppyinen, eloton, tulehtunut tai aikuinen iho.

Radiotaajuus

RF lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta.

Kiinteyttävä laitehoito parantaa aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa. Mikäli ihosi on harmaa ja eloton, saa hoito kasvojen ihon sävyn elpymään ja näyttämään jälleen eloisalta. Kiinteyttävä laitehoito hyödyntää radiofrekvenssiä, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia lisäten kollageenin muodostusta ihossa. Hoito myös tehostaa elastiini- ja kollageenisäikeiden toimintaa, joka puolestaan parantaa ihon kimmoisuutta sekä elastisuutta. Lämpö auttaa myös kuona-aineita poistumaan kudoksista. Tuloksia on huomattavissa jo yhden hoitokerran jälkeen

Vartalohoidot

Selluliitti on sidekudokseen kertynyttä liikaa rasvaa ja kuona-aineita. Rasvasolut kasvavat ja rasva kertyy kudokseen, joka estää kudoksen normaalin liikkumisen. Kun näitä muutoksia tulee veri- ja imunestekierto häiriintyvät ja iho muuttuu muhkuraiseksi, kylmäksi ja mustelma-herkäksi sekä kosketusaraksi.

 

Selluliittiä voidaan poistaa oikeanlaisella ruokavaliolla sekä tarvittaessa painon pudottamisella ja oikeanlaisella liikunnalla. Joistain paikoista on kuitenkin lähes mahdoton saada selluliittiä pois joten sitä voidaan hoitaa myös kosmeettisilla hoitomenetelmillä.

 

Kavitaatio
TURVALLINEN VARTALON MUOKKAUSHOITO

 • Ultraäänikavitaatio on kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto
  •  Vähentää ihmisen rasvasolujen määrää halutuista paikoista, joihin on vaikeaa
  tai mahdotonta vaikuttaa liikunnalla.
  • Oikean liikunnan ja ruokavalion avulla, hoidolla saadaa aikaan pysyviä tuloksia, koska hävinneiden rasvasolujen tilalle ei tule uusia.
  •  Hoito vähentää selluliittia ja auttaa laihtumaan.

 

Ditelle Cav laitteella voidaan tehdä vartalon ongelma paikkoihin kohdistettua hoitoa, esim vatsa, pakarat, sisäreidet ym. Yhdellä hoitokerralla käsitellään yksi alue ja hoitoaika alueesta ja hoitomuodosta riippuen on 45 min-2,5 tuntia. Hoidon väli tulee olla 7-10 vuorokautta ja jokaisen hoito kerran jälkeen suositellaan kevyttä liikuntaa, esim kävelyä, n. 30 mi

 

KONTRAINDIKAATIOT esteet hoidon tekemiselle:

 • Sydämentahdistin
 • Sydämen rytmihäiriöt
 • Pahanlaatuiset kasvaimet
 • Kuume tai muu tulehdustila joka saattaa levitä koko kehoon.
 • Ihosairaudet hoitoalueella
 • Epilepsia
 • Lääkitys
 • Metalliset implantit hoitoalueella
 • Raskaus (ehdoton este vartalohoidoissa)
Scroll to top