TÄLTÄ SIVULTA LÖYDÄT

 AJANKOHTAISET TARJOUKSET

TIETOA TULEVISTA UUSISTA TUOTTEISTA JA HOIDOISTa

Tietoa muista ajankohtaisista asioista

 1.2

🌸 Hyviä uutisia! 🌸 

Minulla on hyviä ihonhoitoon liittyviä uutisia!

Koska pyrin aina tarjoamaan parasta ihollesi, olen iloinen saadessani kertoa, että Exuviance Professional liitetään pian ammattilaiskäyttöön tarkoitettuun sisarsarjaan NEOSTRATAan, jonka laatu ja tehokkuus vastaavat sitä, mihin olet tottunut. 

NEOSTRATA on Exuviance Professionalin sisarsarja (ja itse asiassa ensimmäinen markkinoille tuotu tuotemerkki), joten siinä on samat ainesosat, teknologiat ja monissa tapauksissa myös samat koostumukset, joihin olet jo tottunut. Jotkin käyttämäsi tuotteet ovat jatkossa saatavilla nimellä NEOSTRATA, ja jotkin käyttämäsi tuotteet ovat jatkossa saatavilla nimellä Exuviance. 

Suosikkituotteesi ja -hoitosi ovat siis edelleen olemassa, mutta niillä on uusi ulkonäkö ja nimi. Minä autan sinua löytämään NEOSTRATAlta täydelliset vaihtoehdot, jotka on helppo ottaa osaksi ihonhoitoasi. 

Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta tehdä ihonhoitokokemuksestasi entistä parempi. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä, olen täällä auttamassa sinua. 

Lämpimin terveisin 

Anne / Beauty Pianja

 

20.9 Xtreme Beauty UV light upouusi ja mullistava tekniikka jolla saadaan kestävät ripsienpidennykset ilman ylimääräisiä höyryjä.

 Laite saapuu hoitolaan lähiaikoina aloitan sillä työskentelyn mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit niin kysy lisää soittamalla tai viestillä.

 
 
 
 
 

 

 

 

 

Scroll to top