Ripset ja kulmat

Volyymiripset

 

Ripsienpidennykset on loistava valinta Sinulle, joka haluat olla aina huoliteltu tilanteesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.Valittavanasi on useita eri muotoja, pituuksia, paksuuksia, värejä ja efektejä. Pidennyksistä saa hyvin luonnolliset tai näyttävät, luomme jokaiselle juuri sellaisen ilmeen, jonka hän haluaa ottaen huomioon omien ripsien suomat mahdollisuudet. Ripset liimataan omien ripsien tuuheuden mukaan.

Ripsihuoltoon Valmistautuminen tai uusien ripsien laittoon:

 • Ennen huoltoon tuloa puhdista ripset huolellisesti meikki- ja voidejäämistä, älä käytä öljypitoisia puhdistusaineita, mikäli ripsissä on meikkijäämiä liima ei tartu kunnolla ja ripsiä tippuu ennen aikaisesti
 • Pese ripset ennen tuloa huolellisesti
 • Myös ripsipidennyksille tarkoitetut meikit estävät liiman kiinnittymisen kunnolla asennusvaiheessa, joten nekin tulee pestä pois ennen ripsien laittoa
 • Poista piilolinssit laiton ajaksi, suosittelen että laitat takaisin vasta 24h laiton jälkeen
 • Lue alla olevat ohjeet etukäteen, lisätietoa saat paikan päällä
 • Muista: ei ripsien kastelua taikka kuumaa höyryä 24h ripsien laitosta

HUOM!!!

Pääsääntöisesti Emme huolla muualla tehtyjä ripsiä

PIDENNYSTEN HOITO LAITON JA HUOLLON JÄLKEEN:

Kampaa ripset aina aamuisin ripsille tarkoitetulla kierreharjalla.

 • Pese ripset säännöllisesti siihen tarkoitetulla pesuvaahdolla. Hyvin puhtaana pidetyt ripset pysyy pidempään, sillä ihmisen oma tuottama tali ja rasva sulattavat ripsiliimaa, samaisesta syystä saattaa silmiä kirvellä niiden kastuessa kun lika ripsistä valuu silmään ja aiheuttaa ärsytystä silmän limakalvoilla. Meiltä voi ostaa valmista pesuvaahtoa pumppupullossa.
 • Ripset kannattaa pestä pesuvaahdolla myös sen jälkeen mikäli olet itkenyt tai silmät ovat vuotaneet runsaasti jostain toisesta syystä. Runsas kyynelneste irrottaa liimaa mikäli sen annetaan kuivua ripsiin.
 • Suosittelemme että ripsipidennykset poistetaan jos sinulla on allergisia oireita pidennyksistä johtuen, jotka eivät helpotu hoidosta huolimatta. Tai saat silmätulehduksen koska silmätulehduksissa käytettävät lääkevoiteet sulattavat usein liimaa.

Omien luonnollisten ripsien ja kulmien kasvuaika on normaalisti n.60-90 päivää, jonka jälkeen karva irtoaa ja putoaa pois, ja uusi kasvaa tilalle. Joka hetki silmissä ja kulmissa on eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, ja koska pidennyksessä kuidut liimataan omaan ripseen, pidennyskuidut tippuvat pois yksittäisen karvan kasvukauden päättyessä. Tästä syystä suositeltavaa on huollattaa pidennystä säännöllisin väliajoin, 2-4viikon välein, jolloin täytetään kohtia joista kuituja on näkyvästi pudonnut, ja on kasvanut uusia riittävän pitkiä karvoja tilalle, joihin kuitujen kiinnittäminen onnistuu.

Jos ripsihuolto väli on yli viisi viikkoa tai ripsipidennyksiä on jäljellä enää kolmannes veloitetaan uusien ripsien hinta.

VÄLTÄ ensimmäisen 24h aikana:

 • Kastelua, suihkua, silmien pesua, jotta liimaus kuivuu kunnolla
 • Suihkurusketusta
 • Voiteiden levitystä silmänympärysiholle
 • Ripsien koskettelua
 • Ripsiväriä ja silmämeikkiä
 • Saunaa, kuumaa höyryä
 • Uintia ja hikiliikuntaa
 • Piilolaseja
 • Itkemistä
 • Vatsallaan nukkumista, jotta ripset ja kulmat eivät kääntyisi väärään asentoon kuivuessa

VÄLTÄ ensimmäisen 48h aikana: Kuumaa höyryä, Saunaa, Uintia, Solariumia

 VÄLTÄ metallisia/muovisia ripsientaivuttimia, koska ne voi katkasta luonnollisen karvan, ja irrottaa liimasidoksen ripsikuidusta.

VÄLTÄ öljypohjaisia tuotteita sekä öljymäisiä silmämeikinpoistoaineita. Käytä vesipohjaisia tai geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita. Poista silmämeikki silmämeikinpoistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla. Älä käytä vanutyynyä!

Ripsipidennyksien kanssa suosittelen käytettäväksi vain pidennyksien kanssa yhteensopivia rajaustuotteita ja ripsivärejä.

Volyymiripsien kanssa huomioi erityisesti

  • Harjaa ripset vain kuivana, märkänä harjatessa viuhkat painautuvat kasaan ja kuivuvat suppuun
  • Käyttäessäsi hiuslakkaa suojaa ripset kädellä hiuslakan laiton ajaksi, pidä kättä vielä hetki suojana että lakka ei laskeudu ripsiin
  • Volyymiripsien kanssa ei suositella käyttää edes ripsipidennyksille suunniteltua ripsiväriä

Jos käytät raskasta silmämeikkiä tai silmärajauksia, kiinnitä erityistä huomiota puhdistukseen, meikkijäämät hidastavat työtä ja estävät ripsipidennyksiä kiinnittymästä kunnolla. Jos huollossa joudutaan poistamaan silmämeikkejä, veloitetaan siitä huollon lisämaksu riippuen työn määrästä.

Yleisimmät syyt ripsien lähtöön ennen niiden luonnollista kiertokulkua:

Ripsiä irtoaa yleensä enemmän toisesta silmästä, joka johtuu kyljellään nukkumisesta. Ripsien turha koskettelu, öljymäinen kosmetiikka, ripsiväri, kuumuus, sauna, solarium, kuuma höyry, öljyravintolisät, hormonitasapainon muutokset kuten raskaus ja imetys, silmätipat ja jotkin lääkkeet saattaa aiheuttaa ripsipidennysten ennenaikaista putoamista.

Myös rantaloman aikana yleensä irtoaa ripsiä normaalia enemmän, johtuen auringosta, aurinkovoiteista, tiheästä uimisesta, sekä olosuhteiden radikaalista muutoksesta.

Kesän kuumuus ja aurinkovoiteet, sekä runsas hikoilu saattaa lyhentää huoltoväliä tilapäisesti. Mikäli viihdyt paljon auringossa muista putsata ripsiä ahkerasti.

Esteitä ripsien laitolle

Ripsipidennyksiä ei voi laittaa mikäli sinulla on silmätulehdus tai allergian oireita silmissä,

Emme suosittele ripsipidennyksiä akrylaatti-allergisille, kemoterapiassa käyville tai muille, joilla on runsasta karvanlähtöä aiheuttavia sairauksia.

Atoopikoille, psoriasis- ja ekseemapotilaille suosittelemme allergiatestin tekemistä studiossa ennen ripsipidennysten asentamista. Ripsipidennykset voidaan laittaa vain silloin, kun tauti ei oireile aktiivisesti. Myös moni-allergikoille suosittelemme allergiatestiä ennen pidennysten laittoa.

Jos olet ottanut kestopigmentointeja silmien alueelle, ihon tulee olla täysin parantunut ennen pidennykseen tuloa. Pidennysten laiton jälkeen ei voi käyttää hoitovoiteita silmien alueella.

Allergiatestissä liimataan muutamia yksittäisiä pidennyksiä siten, että tulos on mahdollisimman huomaamaton. Allergiatesti tehdään noin viikkoa ennen varsinaista ripsipidennysten laittoa.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUSRipsien kestotaivutus avaa katseen ja tekee ripsistä runsaamman näköiset ja antaa sinulle luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset. Hoito sopii myös herkkäsilmäisille.Käsittelyn aikana tyviosa taivutetaan silikonimuottien avulla, näin ripsistäsi saadaan kaarevat ja pidemmän näköiset.Kestotaivutus on luonnollinen vaihtoehto ripsien pidennyksille, ilman ärsyttäviä liimoja. Käsittely sisältää kestotaivutuksen, sekä kestovärin ripsiin!Tulokset kestävät ripsissä ripsen elinkaaren ajan eli n. 8-12 viikkoa. Käsittelyn voi uusia, kun ripset ovat kokonaan uusiutuneet. Taivutuksen jälkeen ripsien tulee antaa asettua rauhassa 24 tunnin ajan, parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Ripsiä ei siis pidä meikata, pestä tai hieroa.Käsittelyyn kannattaa tulla ilman piilolinssejä. Ikäraja hoitoon on 16 vuotta eikä hoitoa suositella raskaana oleville ja imettäville.

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi tekee luonnollisista kulmista siistit, huolitellut ja runsaamman oloiset. Kulmakarvat asetellaan kauniiseen muotoon ja laminointikäsitellään, jolloin karvat jähmettyvät muotoonsa. Käsittely sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen, kulmien muotoilun ja hoitavan loppuseerumin.

Vaikutus kulmissa kestää n. 4-6 viikkoa ja se voidaan uusia 8 viikon välein.

Käsittelyn jälkeen kulmien tuleee antaa asettua rauhassa 24h. Kulmia ei tule tällöin kastella, meikata tai hieroa.

Ikäraja hoitoon on 16 vuotta ja sitä ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Kauneushoitola

Scroll to top