Kesto- ja geelilakkaukset

Kestolakkaus / Geelilakkaus

Kestolakkaus / geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle ja se antaa kestävän kynsilakan jopa 2-3 viikoksi. Lakkaus on varsin nopea tehdä ja lopputulos on ohut ja kiiltävä. Kynnen muotoa ja pituutta geelilakalla ei voida muuttaa. Varpaankynsissä geelilakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta.

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 2-4 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta, ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kaniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.

Huollon yhteydessä vanha lakka liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Varaa poistoon aina oma aika, älä itse revi tai viilaa kynsiä.

Ammattilaisen tekemän huollon jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka. Värivaihtoehtoja on paljon ja  voidaan  tehdä myös erilaisia koristeluita.

Emme tee kestolakkauksia alle 16-vuotiaille.

IBX SYSTEEMI

VAHVISTAA, PEHMENTÄÄ, SUOJAA

Palkittu tuote joka on tehty vahvistamaan kynttä sisältä ulospäin.

IBX-hoito korjaa kynnen vaurioita ja auttaa kynttä kasvamaan. IBX-tuotteita käytetään koko kynnelle, suojaamaan geelilakan tai rakennekynsien alla tai vahvistamaan luonnonkynttä sen kasvaessa.

IBX-hoitoaineet muodostavat lomittaisia polymeeriverkkoja (IPN) kynsilevyjen väliin. Ne lujittavat kynttä kiinnittämällä ylempiä kynsilevyn kerroksia yhteen, vahvistaen ja suojaten näin koko kynttä.

IBX-hoito vie aikaa vain 15-30 minuuttia.

Repair kiinnittää lepattavat palkeenkielet ja
täyttää mahdolliset uurteet/syvänteet kynnen pinnalla. Myös kynsiin jotka halkeilevat pituus tai pystysuunnissa.

Lisää geelilakan ja jopa tavallisen
kynsilakan kestoa koska se silottaa ja vahventaa pohjaa, myös kemialliset syyt tukevat pidempää kestoa IBXn päälle tehdyissä
lakkauksissa

Kun luonnonkynsi on normaalisti heikentynyt esimerkiksi luovuttaessa pitkäaikaises rakennekynsien käytöstä tai jatkuvan geelilakkausten liotuspoistojen jälkeen. Suosittelemme IBX-hoitoa ja aina jokaisen geelilakkauksen pohjustukseksi.
Jos haet vahviketta suht hyvin kasvavaan luonnonkynteen voidaan käyttää pelkästään IBX strength tuotetta.

Ammattilainen arvioi sinulle tarvitsemasi hoidon asiakaskohtaisesti kynnen kunnon mukaan.

Joillakin intensiivinenkäyminen alkuun 2-4 kertaa kerran viikossa voi olla tarpeen, sittemmin harvennetaan ylläpitokäynneiksi, kun oma kynsi alkaa
vahvistumaan. IBX poistuu kynneltä kasvun myötä ja siksi ylläpitoa olisi hyvä tehdä 3-4 viikon välein. yli viiden viikon hoidoissa
on syytä ottaa taas ensikäsittely jotta tuloksiin päästään.

IBX sisältää helposti imeytyviä öljyjä ja sen muodostaman suojarakenteen voi tuntea kynnestä jopa heti ensilaiton jälkeen. Parhaisiin tuloksiin kuitenkin päästään, kun noudatetaan IBX koulutetun ammattilaisen suunnitelmaa ko. kynnen tilanteen mukaisesti. Ei ole yhtä ja oikeaa vaan on sovellettava asiakkaan mukaan.

IBX ei vaadi mitään pinnalle vaan se tosiaan toimii vain kynnen sisällä. Se ei myöskään näy mitenkään päällepäin joten on nappi tuote myös miehille joita kynsienhoito kiinnostaa ilman että siitä jää kiinni esimerkiksi työkavereille. Oiva apu myös kynnenpurijalle joka mielii kauniimpia sormenpäitä. IBX auttaa meille suomalaisille niin tuttuun liuskottumiin, ohuiden kynsien vahvistukseen sekä uurteisiin. Tai heille joiden
kynnet eivät kasva. Heille joiden työssä ei saa olla rakennekynsiä mutta jotain vahviketta kaivattaisiin.
IBX on akrylaattituote joten jos olet jo herkistynyt emme voi tehdä tällä tuotteella.

Scroll to top